Hva hjelper Photizo med?

Litt avhengig av type enhet så kan Photizo brukes på det aller meste. Den er helt ufarlig og kan benytts av alle. Her er bare noe den kan være god å ha til:

 • Ledd, sener og ligament skader
 • Arthrose og gikt
 • Sår i huden av alle typer
 • Operasjonssår
 • Hudproblemer
 • Betennelser
 • Strekk
 • Muskel- og leddskader
 • Ømme muskler og stivheter
 • og mye mer

Infrarødt ledlys

Photizo lysbehandlingsenhet avgir rødt og infrarødt pulserende lys ved bestemte bølgelengder og frekvenser. Lyset er helt ufarlig og kan ikke skade øyne eller annet, men trenger ned i hud og muskulatur.

Rødt lys er effektivt for behandling av problemer nær huden som sår, kutt, arr, triggerpunkter, akupunkturpunkter og er også effektivt for behandling av infeksjoner.

Infrarødt lys er effektivt for behandling av skjelett, ledd, dype muskler, bursa, etc. Røde og infrarøde bølgelengder når forskjellige dybder og påvirker vevet forskjellig, men de terapeutiske effektene er de samme.

Hvorfor bruke Photizo?

Photizo® lindrer smerte, stimulerer celler til å reparere og helbrede, redusere hevelse og betennelse, og stimulerer immunforsvaret under akutte traumatiske forhold. Photizo® Vetcare er effektiv til å behandle kroniske smerter og betennelsestilstander forbundet med leddgikt og overbelastning/overbruk. Photizo® Vetcare stimulerer helbredelse, lindrer smerte, hevelse og betennelse, reduserer muskelspasmer og øker blod- og lymfekarets diameter, for å sikre rensing av avfallsprodukter og tilførsel av oksygen, næringsstoffer og medisinkonsentrasjoner i de behandlede områdene.

Hvem

Det er 5 forskjellige enheter beregnet på 5 forskjellilge områder.

 • Photizo Vetcare - alle type dyr 
 • Photizo Skincare - Hudskader på mennesker
 • Photizo Blush - Forbedring av hud på mennesker
 • Photizo Painrelif - Smertelindring ved skader
 • Photizo Sport - Smertelindring ved sportsbelastning og skader

Hvordan virker det?

Infrarødt lys er en av de tryggeste terapiene på markedet i dag. Når infrarødt lys brukes, reduserer det følsomheten i nevrale baner og får kroppen til å frigjøre endorfiner som gir en ikke-giftig, naturlig form for smertelindring. I motsetning til ultralyd og elektrisk stimulering er infrarød teknologi så skånsom at pasienter kan bruke den ofte uten å forårsake mer skade på skader eller andre kroniske patologier.

Lysdioder (LED) har eksistert lenge, men har bare blitt introdusert som et legitimt terapialternativ de siste årene. LED-er ligner på lasere, fordi de kan avgi samme lys, men skiller seg ut i måten lysenergien leveres på.

Lasere er lysstråler med en enkelt bølgelengde med fokusert stråle som kan være intense nok (en 'varm' laser) til å brenne / kutte vev eller 'kald' nok til å bare ha lysterapieffekter. LED leverer ikke nok kraft til å skade vevet, men de leverer nok energi til å fremme naturlig selvhelbredelse og smertelindring. Med en lav toppeffekt gir LED-lampene en mye mildere levering av de samme helbredende bølgelengder av lys, som laser, men uten den samme risikoen for utilsiktet øyeskade som lasere gjør.
 

LED er bare praktiske enheter for å produsere lys ved spesifikke bølgelengder, og flere studier fastslår at det er selve lyset ved spesifikke bølgelengder som er terapeutisk. Alle biologiske systemer har et unikt absorpsjonsspekter som bestemmer hvilke bølgelengder av stråling som skal absorberes for å gi en gitt terapeutisk effekt.

De synlige røde og usynlige infrarøde delene av spekteret har vist seg å ha svært absorberende og unike terapeutiske effekter i levende vev.

LED-er lar også lysstrålen spre seg i stedet for å være en presis lysstråle. Vidvinkel-diffusjonen av LED-en gir den større brukervennlighet, siden lysutslipp derved er i stand til å trenge gjennom et bredere overflate, og dette resulterer i raskere behandlingstid for et gitt område enn laser.

Photizo Light Therapy utnytter helbredende kraften til rødt og infrarødt lys ved bestemte bølgelengder og frekvenser som har vist seg å være effektive for å akselerere naturlig helbredelse av kroppen, redusere hevelse og betennelse, stimulere immunforsvaret og lindre smerte. Celler som er skadet kan faktisk forynges av lys.

Photizo Light Therapy har brede behandlingsapplikasjoner, og bruk av disse enhetene kan sår og andre skader gro raskere, og kroniske tilstander kan håndteres uten overdreven bruk av smerte og betennelsesdempende medisiner.

Personer med ryggproblemer, nerveskader, muskelsykdommer, tennisalbue, brannsår og andre plager har alle vist markerte tegn på forbedring ved hjelp av lysterapi.

I media

I en nylig episode sendte Carte Blanche en dokumentar om fotobiomodulering, med hovedvekt på behandling av hjernevev. Imidlertid berørte de noen forhold som kan behandles med Photizo lysterapianlegg. Klikk nedenfor for å se videoen. 

Ofte stilte spørsmål

 1. Hva er bivirkningene av lysterapi? Photizo® er optimalisert for å levere en optimal dose nærinfrarødt lys for å behandle flere tilstander, hvis det brukes en gang daglig eller annenhver dag. Bruk av Photizo® lysterapi mer enn en gang om dagen vil ikke forårsake ubehag eller smerte, men kan føre til langsommere sårtilheling. I tillegg rapporterer noen pasienter med smertefulle tilstander en svak økning i smerte når de bruker lysterapi, men dette går vanligvis om noen få minutter og følges av en smertelindrende effekt.

2. Vil lysterapi forårsake kreft?

Nei. Hittil har ingen kreftfremkallende effekter blitt notert for sammenhengende lys i det nær-infrarøde området.
 

3. Kan Photizo® brukes under graviditet?

Effekten av Photizo® er ikke testet på gravide kvinner eller dyr. Selv om fosteret ikke kan påvirkes negativt av lys, da inntrengningsdybden til Photizo® bare er 12 mm, vil vi ikke anbefale å bruke Photizo® på områder nært det utviklende fosteret.
 

4. Kan lysterapi påvirke skjoldbruskkjertelen?

Selv om det ikke er noen kjente bivirkninger relatert til LED-basert lysterapi, er skjoldbruskkjertelen en følsom kjertel og veldig nær hudoverflaten, så behandling direkte over skjoldbruskkjertelen bør helst unngås. En liten økning i skjoldbruskkjertelaktivitet er rapportert i en rapport ved bruk av LED-lysterapi. Vi foreslår at du plasserer en lett ugjennomtrengelig gjenstand over skjoldbruskkjertelen når du behandler i eller rundt dette området.
 

5. Kan Photizo® brukes til å lindre smerter i leddgikt?

Photizo® har en smertestillende effekt hos de fleste pasienter som lider av forskjellige former for degenerative leddsykdommer som leddgikt. Ikke bare lindrer Photizo® smerte, men det hjelper også kondrocytter med å erstatte seg selv, og hjelper dermed til gjenoppbygging av ledd.
 

6. Kan Photizo® brukes på eller av epilepsipatienter?

Noen studier antyder at pulserende eller strobet synlig lys ved frekvenser i 5-10Hz-områdene kan forårsake epileptiske anfall. Photizo® pulserer ikke i 5-10Hz-området, men epileptikere (som alle andre personer) bør unngå å se direkte på lysstrålen som sendes ut fra sonden for forebyggende tiltak.
 

7. Kan Photizo® brukes på barn eller små dyr?

Ingen skadelige effekter er påvist ved behandling av vekstplater hos unge dyr. Små barn og dyr kan behandles trygt med Photizo®, forutsatt at protokollene overholdes strengt.
 

8. Kan Photizo® brukes på eller av kreftpasienter?

Lysterapi forårsaker eller fremmer ikke kreft. Imidlertid er Photizo® nyttig ved behandling av mange av bivirkningene av kreftbehandling, slik som spesielt mucositis, en smertefull bivirkning av strålebehandling.
 

9. Kan Photizo® brukes av eller på diabetespasienter?

Ja, Photizo® ble opprinnelig designet for bruk ved helbredelse av venøs sår hos diabetikere. Diabetespasienter som har sakte helbredende eller ikke-helbredende sår, og personer som har tap av følelse i hender eller føtter, har en tendens til å ha enorm fordel. Det er imidlertid viktig å behandle sår, kutt eller riper umiddelbart etter skade, for å sikre rask helbredelse og for å redusere risikoen for infeksjon.

Totalsum:
  Til kassen