Scoot Boots

Scoot boots er lette boots som er behagelige for hesten å ha på. De festes raskt på hoven, de er enkle å rengjøre og det kreves minimalt med vedlikehold. Designet gjør at de sitter godt på hoven i høy fart og krevende terreng. God drenering gjør at de ikke blir tunge og våte når man rir i vann eller vått terreng. Det medfører også at de er er luftige i varmt vær. Bootsene har godt grep på glatt føre som for eksempel vått gress. Benyttelse på snø og is gjøres tryggere ved at man setter inn brodder etter behov.

Kan broddes med små og store brodder.

Andre farger enn svart på front- og pastern straps må kjøpes separat. Til hvert par følger det med ekstra stropper, gaitere og en oppbevaringspose i standard farge, sort.

Prisen er:

  • Kr 1900,- pr. par. uten brodder.

Husk å sjekke størrelsestabellen for å avklare om det er slim eller den ordinære varianten av bootsene du trenger.

Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg.

Evo Boots

Evo boot 1.0. premium fra Evo Horse er en nydelig boots som passer best runde høver. God, myk og behagelig polstring i helpartiet gjør den meget komfortabel. Den legger seg til godt rundt hoven og over ballepartiet. Bootsen har flere muligheter for tilpassning. Det medfølger ekstra låsestropper, ekstra skruer og vertktøy for tilpassning.

Finnes kun i fargen sort/rød. Kan broddes med små skrupigger.

Prisen er:

  • Kr 2.600,- pr. par

Husk å sjekke størrelsestabellen før du bestiller. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg.

Swiss Galopper

Swiss Galoppers boots gir optimal komfort for hestens hov:

Demping skåner leddene, fast innersålesåle medfører at den ikke krøller seg og stropper muliggjør individuell justering. Myke deler rundt hovballen gir også god passform. Bootsene er laget av to typer plastmateriale. Dette gir meget høy holdbarhet i tillegg til enkel rengjøring. Bootsene kan brukes om vinteren ved at de broddes med 12 stk. Til hvert par følger det med det du trenger av stropper.

Kan broddes med små og store brodder.

Prisen er:

  • 2750,- pr. par

Husk å sjekke størrelsestabellen før du bestiller. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg.

Hvordan finne riktig størrelse

Evo størrelsestabell
Swiss Galloper str. tabell
Totalsum:
    Til kassen