Carli Wafer C+

Hvis hester kunne velge, ville de spist 10 til 16 timer om dagen, ettersom ideen deres om å være sulten ikke styres av tom mage, men av deres behov for å tygge: spising er rett og slett hestens viktigste aktivitet.
Hvor lenge en hest spiser, bestemmes først og fremst av strukturen i kostholdet: jo mer fiber i dietten, jo lenger må den spise.

Et fiberrikt fôr er utmerket for hestens helse: Hvis opptaket av fôret tar mye lengre tid, er det mer tid til å assimilere næringselementene, hesten må tygge mye mer og produsere mer spytt. Dermed er fordøyelsesprosessen mye bedre og magesår, kjedsomhet og slemhet kan undertrykkes.

Et måltid basert på Carli Wafer vil ta 3 til 4 ganger lengre tid å absorbere. Med Carli Wafer vil hesten din spise små porsjoner gjennom dagen. Det er ingen grunn til å bekymre seg for det faktum at hesten din ikke vil spise sin porsjon av Carli Wafers på en gang: dette er hans naturlige vane.

Ingrediensene til Carli Wafer er økologisk alfalfa av høy kvalitet, flere typer urter, spelt og grønn kløver - det er et innovativt og naturlig kosthold for alle hesteraser.
Fordi alfalfas røtter går dypt, inneholder den mange verdifulle næringsstoffer. Alfalfa er rik på kalsium, folsyre og betakaroten, essensielle elementer for fruktbarhet og ernæring hos avlshopper og vekst hos unghester. Det høye kalsiuminnholdet er ideelt for å holde hoppa ved god helse og støtter beindannelse hos det ufødte føllet.

Mens de fleste andre oblatprodukter og tradisjonelle blandinger inneholder tilsatt sukker, gjør ikke Carli Wafer det. Sukker er selvfølgelig veldig velsmakende og kan kunstig stimulere appetitten, men det forårsaker også uberegnelige energimønstre, mens Carli Wafer gir en pålitelig og langsom kilde til konstant energi.
De fleste hester sliter med overflødig sukker – det er ikke lett fordøyelig og omdannes dermed til melkesyre og fettsyrer. En sur husholdning kan forårsake diaré og kolikk. I tillegg kan sukker føre til diabetes, som fører til overvekt og til slutt seneproblemer.

 Den unike kombinasjonen av urter og grønn kløver i Carli Wafer bidrar til å øke naturlig immunitet og har en rensende effekt på tarmkanalen.

 Carli Wafer gir hesten din en mer naturlig måte å fôre på som er verdifull for dens generelle helse og vedlikehold.

Totalsum:
    Til kassen